Wij maken het verschil in het inrichten, borgen en optimaliseren van processen.

Als ZorgVoorSalaris nemen wij graag de zorg voor uw personeel uit handen. Wij bieden een totaalpakket van HR diensten. U kiest zelf van welke diensten u gebruik wilt maken.

Functioneel Beheer is verantwoordelijk voor het inrichten, beheren, functioneren en optimaliseren van diverse HR processen. Denk hierbij onder andere aan verzuimregistratie, verlofregistratie, template beheer, HR signalen en dashboards. Maar ook ESS (Employee Self Service) en MSS (Manager Self Service).

De functioneel consultants van ZorgVoorSalaris hebben uitgebreide ervaring met bekende softwarepaketten zoals:

  • Nmbrs
  • RAET Beaufort Gemal & Youforce
  • AFAS Profit

Wat kunt u van ons verwachten?

De functioneel beheerder van ZorgVoorSalaris zorgt voor een HR softwaresysteem wat aansluit op uw wensen en behoeften. Wij zijn verantwoordelijk voor de inrichting en kwaliteit van uw digitale HR processen. Het automatiseren van HR processen sluit aan bij de wens van de moderne medewerker. Zelf de regie voeren, altijd en overal.

Met ruime ervaring zijn onze consultants snel inzetbaar. Met de keuze voor ZorgVoorSalaris kiest u voor professionaliteit op het gebied van Functioneel Beheer.

Samen werken wij aan de ontwikkeling van uw interne organisatie.

Bij ZorgVoorSalaris heeft u altijd een vaste Functioneel Beheerder die het HR- en salarissysteem beheert waardoor u altijd weet waar u aan toe bent. Persoonlijke begeleiding, goed advies en service staan voor ons hoog in het vaandel. Daarnaast is onze no-nonsense aanpak en informele sfeer kenmerkend voor ons bedrijf.

ZorgVoorSalaris ondersteunt u graag op het gebied van Functioneel Beheer.

Wilt u kennismaken met onze diensten en services of heeft u vragen?

Wilt u geheel vrijblijvend geïnformeerd worden over de diensten van ZorgVoorSalaris of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Voor meer informatie kunt u contact opnemen via mail info@zorgvoorsalaris.nl of via telefoon met Eric van Veghel 06 832 317 64.